top of page
  • Foto van schrijverPaul

Sterke paardengroep

Net als in de andere groepen was er geen sprake van een volledige competitie. Het moest allemaal weer op gang komen en er waren een aantal nieuwe leden die zich tijdens de lockdown hadden aangemeld en die een beetje op gevoel in de speelgroepen waren ingedeeld. Evengoed werd er felle strijd geleverd en waren er heel leuke partijen te zien.


Een aantal daarvan kun je ook naspelen in het competitieverslag van de Paardengroep. Erik, de man van Leonore en webmaster van Op Eigen Wieken, heeft een hoop moeite gedaan om dat mogelijk te maken.


Hoewel ik geen mooie tabel met resultaten heb is wel duidelijk wie er het meeste succes had met zijn partijen: Eben. Hij won ze allemaal. Eben speelt heel aanvallend en met veel overzicht, gaat liever voor mat dan voor materiaalwinst.


Ook Coen, Tycho, Mats en Benton lieten een behoorlijk speelniveau zien, ze gingen elkaar onverschrokken te lijf en vochten leuke partijen uit. Er waren natuurlijk af en toe uitglijders maar ook heel vindingrijke zetten.


Mario had het maar moeilijk met zulke zware tegenstanders. Hij zet zijn partijen altijd heel degelijk op maar wordt keer op keer onder de voet gelopen door agressief tegenspel. Houd moed Mario, de tegenstanders waren dit keer veel sterker dan in de herfstcompetitie.


Laten we hopen dat we in september weer een normale competitie kunnen spelen. Allemaal een mooie zomer toegewenst, en blijf gezond.

Comments


bottom of page