top of page
oew_avond2_edited.jpg

Sponsor onze schaakclub.
Dat is zeker de beste zet!

Jeugdschaakclub Op Eigen Wieken is een gezellige schaakclub in Leiden voor kinderen van 5 tot 16 jaar. Met 32 vrijwilligers zorgen we ervoor dat de 130 leden elke dinsdag schaakles krijgen en organiseren we een interne competitie. Ook organiseren we regelmatig toernooien waar de kinderen het kunnen opnemen tegen spelers van andere clubs. Sommige van onze leden behoren tot de landelijke top en voor hen regelen we extra trainingen. Maar het belangrijkste voor ons is dat alle kinderen plezier hebben in het schaken.

Helaas zijn de laatste jaren de kosten helaas enorm gestegen. De lokale en landelijke schaakbonden vragen een hogere contributie en schaakmateriaal zoals stukken en klokken zijn meer dan 50% duurder geworden. Omdat een deel van onze leden uit gezinnen komt die het niet breed hebben, willen we de contributie liever niet verhogen. Daarom zijn we op zoek naar sponsoren die ervoor kunnen zorgen dat alle kinderen kunnen blijven schaken.

 

Uw steun is dus hard nodig om onze missie voort te zetten en kinderen de kans te geven hun passie voor schaken te ontwikkelen. Helpt u mee?

Sponsorpakketten

Wij zijn superblij met ieder bedrag, of dat nu 5 euro of 500 euro is. Wij doen graag iets terug voor onze sponsoren en hebben de volgende sponsorpakketten samengesteld.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u ons wilt sponsoren, vul dan het onderstaande formulier in.

Superfijn dat u ons wilt sponsoren!!!

Voor welk bedrag wilt u ons sponsoren?

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact op

Hoe wilt u de donatie doen?

Vragen of opmerkingen

Heel erg bedankt. We nemen snel contact met u op!

bottom of page