top of page
  • Foto van schrijverWalther

Veel blije gezichten bij Grand Prix

Op een schitterende zaterdag, 17 juni, organiseerden we bij OEW onze 'eigen' Grand Prix-toernooi.


Het was een groot toernooi, met ook heel veel deelnemers van OEW. Wat opviel was hoe plezierig het toernooi verliep. Met het mooie weer had iedereen ook een goed humeur meegenomen, en dus ging alles in een uitstekende sfeer.

Als je wil schaken helpt het kennelijk als je Abel heet. Abel D won groep 16, en Abel M werd tweede (eigenlijk gedeeld eerste) in groep 9.


Er waren ook veel kinderen die nog niet zo lang spelen. Rowan bijvoorbeeld, die derde werd in groep 13. En Tiber, tweede in groep 7. Maar ook Garry en Cagan die precies evenveel wonnen als dat ze verloren.

Maar er zijn altijd ook kinderen die heel vaak meedoen en het nog steeds heel leuk vinden. Zoals Jun Ru, Sybren en Oliwier, die allemaal derde werden in hun groep. En Jack, die in een sterke groep terecht kwam en daar knap tweede werd.


Leuk is ook dat kinderen van allerlei leeftijden door elkaar spelen. Zoals de jonge Siddhant, die altijd enthousiast is en met een mooie tweede plaats ook nu weer liet zien hoe goed het gaat. En de ervaren Jonathan, die het totaalklassement van alle Grand Prix toernooien samen heeft gewonnen.

Een speciale vermelding nog voor Lev. Hij won groep 2, en dat was dit keer een hele sterke groep.

En tot slot nog een 'dankjewel' voor alle OEW-jeugdleiders, die ervoor hebben gezorgd dat het toernooi zo soepel liep.


Er deden nog veel meer kinderen mee. De uitslagen staan hier: http://jc.leisb.nl/GP/toon_standen.php?seizoenen=2022-2023&toernooi=110028Comments


bottom of page