top of page
  • Foto van schrijverSipke

Tweede seizoenshelft van start

De kerstvakantie is voorbij en dus vond afgelopen dinsdag de eerste OEW-clubavond van 2023 plaats. We begonnen met de uitreiking van de prijzen voor de afgeronde herfst- en wintercompetities en met het uitdelen van de behaalde Stap-diploma's.

Voorblad van Wiekslag no.1, 2023

Zo mochten er behoorlijk wat kinderen op het podium poseren met een gewonnen beker of een behaald diploma of (voor een paar geluksvogels) allebei. Alle verslagen van de gespeelde competities sinds de zomervakantie vind je trouwens terug in ons clubblad "De Wiekslag", dat óók op deze avond werd uitgedeeld. Als je dinsdagavond niet aanwezig kon zijn, dan ontvang je jouw exemplaar op een later moment.


Na de opening van het schaakjaar door Leonore gingen de kinderen naar hun eigen zaal om daar de eerste ronde van de nieuwe competitie te spelen. Sommigen begonnen nu in een nieuwe speelgroep, dus het was even wennen. Maar iedereen leek er weer zin in te hebben!


Prijswinnaars Jens en Benjamin besloten om hun bekers in te zetten in hun partij. Op de foto hieronder lijken de trofeeën als koningen te beginnen, maar het zou goed kunnen dat ze in de loop van het spel ineens andere stukken werden. Een vrolijke start van de tweede seizoenshelft dus; volgende week weer een "gewone" clubavond.
コメント


bottom of page