top of page
  • Foto van schrijverWalther

Groene Hartcup bij OEW

Op Eigen Wieken doet al een aantal jaar mee aan de Groene Hartcup: een teamcompetitie voor jeugdteams uit heel Zuid-Holland. Er wordt gespeeld in poules van 4 teams. Als je het goed doet, promoveer je, en als het minder gaat degradeer je weer.


Teams OEW 1 en OEW 2 hadden het zo goed gedaan dat ze nu allebei in de sterkste poule mochten spelen. Voor team OEW 2 was die poule toch wel wat te sterk. Daniel, Lucas, Connor en invaller César vochten hard, maar de tegenstanders waren erg sterk. Lucas redde uiteindelijk de eer met een mooie winstpartij.


OEW 1, Abisan, Akil, Jonathan en Joost, won eenvoudig van OEW 2. Het team speelde spannende wedstrijden tegen de andere teams Voorburg en RSR Ivoren Toren. Helaas ging het beide keren net mis en werd met 3-1 verloren. Maar Jonathan had een superdag, want hij won al zijn partijen.


OEW 3 speelde in poule 4. Dit team bestond uit Joris, Anton, Iris en Andreas. Pas op het laatste moment hoorde Iris dat ze mocht invallen: fijn, Iris, dat je het team uit de brand wilde helpen. Dit team speelde ook spannende partijen en werd derde in de poule.Comentários


bottom of page