top of page
  • Foto van schrijverLeonore

Gezellige slotavond sluit seizoen af

Gelukkig konden we op dinsdag 14 juli met een feestelijke avond het schaakseizoen afsluiten. De avond zag er dit jaar anders uit dan andere jaren, maar dat maakte het niet minder leuk. De kinderen werden bij de voordeur door de ouders afgezet en bij binnenkomst ontsmette iedereen keurig zijn handen.


Na maanden van afwezigheid konden we deze avond 3 wedstrijdjes spelen en werd het geheel afgesloten met een spectaculaire wedstrijd 'verrassingsschaak'. Tussendoor genoten de kinderen van wat te drinken en een zakje chips en werden de prijzen van de 3e competitie uitgereikt. De groepswinnaars van supergroep naar pionnengroep waren: Abisan (en clubkampioen!), Joost, Martino, Femke, Tex, Mats, Sybren en Yosing. Gefeliciteerd!Hoewel dit jaar niet alle Grand Prix toernooien zijn doorgegaan, wist Jacob toch ruim 130 ratingpunten te stijgen! Hiermee wordt zijn naam vereeuwigd op de Dik de Heer wisseltrofee. De afgelopen maanden is online veel geschaakt. Casper en Simon verdienden een ware 'Onlinekoning'-prijs voor hun enthousiaste deelnamen.


De club draait op de hulp van ouders en vrijwilligers. Traditiegetrouw werden deze tijdens de slotavond in het zonnetje gezet. Speciale aandacht voor Reinoud en Job, die dit jaar samen de de Harry Delemarre wisseltrofee kregen voor al hun inspanningen voor de club!


We hopen op dinsdag 1 september te kunnen starten met het nieuwe seizoen en iedereen weer achter het schaakbord te vinden!


Comments


bottom of page