top of page
  • Foto van schrijverLeonore

Gezellige slotavond

Op dinsdag 13 juli was de traditionele slotavond als afsluiting van het seizoen. Dit jaar geen generatieklooftoernooi, maar vierkampjes. Na maandenlang niet schaken op een echt schaakbord was dit een geslaagd toernooitje. Voor de allerjongsten was dit de eerste keer dat ze met een echte klok schaakten. Dat maakt het extra leuk en spannend!


Tussen de wedstrijden door werden er veel prijzen uitgereikt. Naast de prijzen van de competities waren er nieuwkomersprijzen, raketprijzen en onlinekoning-prijzen. Ook werden de stappendiploma's uitgereikt; zowel van het examen in december als in juni. Speciale vermelding verdient Dhruv die in december zijn stap 1 diploma en in juni zijn stap 2 diploma haalde. Allebei met een 10!


Als verrassing kwam de alien nog langs. Hij dacht als goed te kunnen schaken, maar toen de kinderen hem in twee zetten mat zetten, nam hij toch ook nog maar even een lesje. Als dank had hij voor iedereen een lekkere chocolademedaille als bedankje.

Tot slot kreeg iedereen een mooie Wiekslag mee naar huis. Na een welverdiende vakantie gaan we dinsdag 7 september weer van start!
Comments


bottom of page