top of page
  • Foto van schrijverLeonore

Fantastisch resultaat D-team: 5e van Nederland

Na een spannende halve finale waarin het D-team met Jonathan, Dhruv, Casper en Zeteo een derde plaats behaalde, reisden ze op zaterdag 11 december af naar Almere voor de finale. De beste 12 teams tot 12 jaar van Nederland kwamen bijeen om uit te vechten wie zich tot kampioen kon kronen. De teams namen twee uitslagen uit de halve finales mee naar de finale. Dit waren voor het OEW-team een winst en gelijkspel, waardoor ze al met 3 matchpunten de finale in gingen.


De eerste ronde konden ze gelijk tegen de uiteindelijke kampioen, ESV, aantreden. Dit team was duidelijk een maatje te groot; de wedstrijd ging verloren met 4-0. In de tweede ronde herpakten de jongens zich. Jonathan en Zeteo wonnen hun partij en de wedstrijd eindigde in 2-2. De derde ronde was helemaal een feest. Allevier wisten ze te winnen tegen RSR Ivoren Toren! De vierde ronde ging helaas met 4-0 verloren tegen Klim-Op. De laatste ronde kwam er weer een matchpunt bij na een gelijkspel tegen Voorschoten.


Uiteindelijk kwamen Jonathan, Dhruv, Casper en Zeteo uit op 7 matchpunten, wat goed was voor een 5e plaats: een geweldige prestatie, boven verwachting! Zeker als je bedenkt dat Jonathan en Zeteo volgend jaar nog een keer mee mogen doen en Dhruv en Casper pas 7 jaar zijn!

Comments


bottom of page