top of page
  • Foto van schrijverWalther

De Groene Hart Jeugd Cup 2021

De Groene Hart Jeugd Cup 2021 is dit jaar op 8 oktober van start gegaan. Drie teams van Op Eigen Wieken zijn naar Spijkenisse afgereisd om aan dit toernooi mee te doen.

OEW 1: Jacob, Daniel, Connor, Lucas

OEW 2: Jonathan, Martino, Dhruv, Anton

OEW 3: Tex, Zeteo, Cederick, Eben

Op de startavond speelden OEW 1 en OEW 2 in poule 1, wat onvermijdelijk tot gevolg had dat beide teams elkaar troffen. Dat gebeurde meteen in de eerste ronde; OEW 1 won alle vier de partijen van OEW 2. In poule 3B speelde OEW 3 in de eerste ronde tegen RSR Ivoren Toren 3 en behaalde 1,5 punten: Cederick won en Zeteo speelde remise.


De tweede ronde vond OEW 1 in SSV Klim Op 2 een pittige tegenstander. Alleen Connor wist zijn partij tegen Louis te winnen. Voor OEW 2 was het een nog hardere dobber; tegen het sterke SSV Klim-Op 1 konden ze niet op. Voor OEW 3 was ronde twee gelukkig een succes: tegen Messemaker 1847 2 behaalden Tex, Zeteo en Eben alle drie een punt.


In de laatste ronde speelde OEW 1 tegen SSV Klim Op 1 en alleen Daniël wist van Samuel te winnen. Voor OEW 2 behaalde alleen Dhruv een punt, in zijn partij tegen SSV Klim-Op 2. OEW 3 speelde een prima laatste ronde: tegen 3-Torens 1 wisten Tex en Eben twee punten binnen te slepen.

Het was even wennen, dit eerste toernooi in de regio Rotterdam, maar OEW 1, 2 en 3 kijken uit naar de volgende speelavond op 5 november.

Kommentare


bottom of page