• Jeroen

Voorjaarscompetitie Torengroep begonnen


De wintercompetitie van de Torengroep is gewonnen door Sonam. Na de Kerstvakantie zijn we een nieuwe competitie begonnen. Sonam, Roeslan en Cristina zijn gepromoveerd naar de Damegroep. Tolik en Casper waren de sterksten in de Lopergroep en zijn nieuw bij de Torengroep gekomen.

Na 2 ronden staat Femke bovenaan: zij heeft allebei haar partijen gewonnen.


Recente blogposts

Alles weergeven

Dhruv wint Torengroep

De herfstcompetitie van de Torengroep is afgelopen, en de verdiende winnaar is Dhruv. Alle partijen gewonnen! Gefeliciteerd Dhruv, je mag het nu in de damegroep proberen. De uitslag was: Dhruv 5 Niels

Torengroep herfstcompetitie 2019

Dit jaar zijn we begonnen met een wat kleinere Torengroep: twee kinderen van vorig jaar zijn gestopt, dus we hielden maar vier schakers over. Gelukkig kwam Roeslan ons na een paar weken versterken. En