Voorjaarscompetitie Torengroep begonnen


De wintercompetitie van de Torengroep is gewonnen door Sonam. Na de Kerstvakantie zijn we een nieuwe competitie begonnen. Sonam, Roeslan en Cristina zijn gepromoveerd naar de Damegroep. Tolik en Casper waren de sterksten in de Lopergroep en zijn nieuw bij de Torengroep gekomen.

Na 2 ronden staat Femke bovenaan: zij heeft allebei haar partijen gewonnen.


Recente blogposts

Alles weergeven

Torengroep herfstcompetitie 2019

Dit jaar zijn we begonnen met een wat kleinere Torengroep: twee kinderen van vorig jaar zijn gestopt, dus we hielden maar vier schakers over. Gelukkig kwam Roeslan ons na een paar weken versterken. En

Topscore César in de Torengroep

De wintercompetitie van de Torengroep is overtuigend gewonnen door César. Hij won vier partijen en speelde een keer remise. Hiermee haalde hij 4,5 punten uit 5 partijen. Lazja werd tweede met 2,5 punt