top of page

Supergroep, 19 november 2019


De supergroep speelde deze avond de eerste twee ronden van de nieuwe Hands and brain-competitie. Het prijswinnende team van Nora en Lawa is in tact gebleven ; de overige teams zijn allemaal op nieuw samengesteld, met zoveel mogelijk inspraak voor de spelers zelf. Het meisjesduo (Nora en Lawa) is opnieuw voortvarend gestart, met twee overwinningen. Ook het koppel Simon en Nicolò boekte twee zeges. Deze twee teams staan dus samen bovenaan. De derde en vierde ronde worden gespeeld in januari of februari.

Uitslagen 1e ronde :

Nora / Lawa - Daniël / Connor 1 - 0

Akil / Lucas - Abisan / Jacob 0 - 1

Simon / Nicolò - Jonathan / Joost 1 - 0

2e ronde :

Daniël / Connor - Jonathan / Joost 1 - 0

Abisan / Jacob - Simon / Nicolò 0 - 1

Nora / Lawa - Akil / Lucas 1 - 0

Stand :

1. Nora / Lawa 2 uit 2

1. Simon / Nicolò 2 uit 2

3. Daniël / Connor 1 uit 2

3. Abisan / Jacob 1 uit 2

5. Jonathan / Joost 0 uit 2

5. Akil / Lucas 0 uit 2


bottom of page