top of page

D-team vrijplaatswaardig op NK


Zaterdag 5 oktober en zaterdag 9 november waren de eerste twee speeldagen van het NK D teams tot en met 12 jaar. Op Eigen Wieken heeft op het laatste moment een vrijplaats gekregen en heeft deze eerste twee dagen laten zien dat dit volledig terecht is geweest.

De eerste twee wedstrijden werden met 2-2 gelijk gespeeld, waarna vervolgens een nipte overwinning volgde op Matadoren D1.

De tweede speeldag begonnen Abisan, Nora, Jonathan en Joost sterk met een 3,5-0,5 winst. Tegenstander Magnus Leidsche Rijn D1, die volgde, was duidelijk nog een maatje te groot en iedereen moest zijn meerdere erkennen. OEW herpakte zich knap en sloot de dag af met een 3-1 winst tegen het gemiddeld hoger gerate team van VAS.

Op matchpunten staat OEW nu gedeeld 4e. Wie weet wat de laatste speeldag zal brengen...


bottom of page