top of page

Zwarte pionnengroep, 16 oktober 2018


In de Zwarte Pionnengroep is een aantal kinderen te vinden die pas net zijn begonnen met schaken. Bijvoorbeeld César en Jan, twee vrienden die samen naar Op Eigen Wieken kwamen. Ze bekijken het spel in alle rust en als ze tegen elkaar spelen kunnen ze uren nadenken.

Ook Sonam zit nog niet zo heel lang op schaken, maar gaat duidelijk vooruit. Hij werkt goed in zijn stappenboekje en ook in de speelgroep scoort hij goed.

Noor schaakt al wat langer en kan, als ze geconcentreerd speelt goede partijen afleveren.

Loujain en Ezedeen moeten nog een beetje wennen aan de Zwarte Pionnengroep. Deze groep speelt niet meer in de grote zaal, dus het is allemaal net iets serieuzer. Na de herfstvakantie starten we een nieuwe competitie, dus weer volop kansen voor iedereen!

Uitslagen 1e competitie 1. César 2. Sonam 3. Noor 4. Jan 5. Loujain 6. Ezedeen


bottom of page