top of page
  • Foto van schrijverJeroen

Damegroep, 16 oktober 2018


We hadden in de Damegroep twee spelers, die nog niet heel lang lid zijn, maar al wel een broer in de Supergroep hebben. Jacob en Daniël kunnen dus al heel erg goed schaken. Hopelijk krijgen jullie in de Koningsgroep iets meer uitdaging, daar leer je namelijk heel erg veel van. Dat heeft Siep wel gedaan. De groep was heel erg sterk, en hij heeft nog steeds een goed resultaat neergezet. Blijf zo door gaan! Joost en Rashaan zijn gelijk geëindigd, en dat klopt ook wel. Noteren en klok gebruiken en dan ook nog nadenken over een zet kan soms lastig zijn, dus blijf oefenen. Jathus heeft het niet gemakkelijk gehad in zo’n sterke groep. Gelukkig kan hij goed tegen zijn verlies, en probeert hij veel te leren, door de partij na te bespreken.

Door de partij na te bespreken leer je het meest, en dit merkt de hele groep. Succes voor de volgende competitie!

Eindstand

1. Jacob: 5/5

2. Daniël: 3/4

3. Siep: 2/4

4. Oost: 1,5/5

5. Rashaan: 1,5/5

6. Jathus: 1/5


bottom of page