top of page

Grand Prix bij LSG was een groot succes!


Veel schakers van OEW hebben meegedaan met het 3e Grand Prix Toernooi bij LSG. Leuk was dat hier ook een aantal nieuwe kinderen bij was.

Iris en Jathus deden het heel goed. Ze werden beiden vierde in hun groep, maar eigenlijk eindigden ze op de gedeelde derde plaats. Ze misten allebei een half puntje doordat het ze niet lukte met alleen een toren mat te zetten, maar Jathus weet de volgende keer hoe dat moet!

In groep 10 werd Erik derde. Hij viel op door erg goed over zijn partijen na te denken. Zijn prijs is dus helemaal verdiend.

Connor deed het nog net een beetje beter: hij werd zelfs tweede in zijn groep. Volgende keer komt hij dus in een sterkere groep.

Daniel deed voor het eerst mee, maar hij werd al meteen tweede in zijn groep, met 6 punten uit 7 partijen! Op de foto kun je zien hoe blij hij daarmee was. Hij speelde in groep 7, maar hij kan denk ik nog wel een paar groepen hoger meedoen.

Van de meer ervaren spelers heb ik niet zoveel kunnen zien, maar Joost deed het heel erg knap door de sterke groep 2 te winnen, net voor Abisan. Gefeliciteerd, Joost!


bottom of page