top of page

Supergroep, 9 oktober 2018


9 oktober 2018

De bovenste plaats wordt na vanavond gedeeld door Joost en Nora, met een score percentage van 75 (3 uit 4). Joost was “oneven” en speelde vriendschappelijk tegen meester Jeroen. Nora won verdiend van Simon, die nog steeds wacht op zijn eerste overwinning. Hetzelfde geldt voor Lucas, die wel twee keer remise speelde, maar nog niet won. Op deze avond moest hij zijn meerdere erkennen in Thomas, die daarmee verdienstelijk op 50% komt. Nicolo stijgt naar de derde plaats, na winst op Bogalech. Jonathan had niet al te veel moeite met Lawa, die tot nog toe ongeslagen was. De broers Abisan en Akil deelden de punten in een tamelijk rustige partij.

Uitslagen 5e ronde :

Thomas - Lucas 1 - 0

Lawa - Jonathan 0 - 1

Bogalech - Nicolo 0 - 1

Abisan - Akil 0,5 - 0,5

Simon - Nora 0 - 1


bottom of page