top of page

Supergroep, 25 september 2018


Bogalech leed haar eerste nederlaag en wel tegen Nora, in een lange partij. De opening ging goed voor Bogalech, maar door een dubbele aanval raakte ze een paard kwijt en daarna nog meer materiaal. Joost kwam naast Bogalech door een snelle overwinning op Simon, die nog wacht op zijn eerste winstpartij. Aharani stopt met schaken, helaas. Haar laatste partij was tegen Nicolo, die duidelijk te sterk was. De tegen Aharani gespeelde partijen blijven wel meetellen voor de stand. Lucas en Jonathan deelden de punten. Daarmee kwam Jonathan goed weg, want het eindspel was eigenlijk gewonnen voor Lucas. Er waren drie afwezigen waaronder Lawa, die nu opeens bovenaan staat, met het hoogste scorepercentage.

Uitslagen 4e ronde :

Nicolo - Aharani 1 - 0

Nora - Bogalech 1 - 0

Lucas - Jonathan 0,5 - 0,5

Joost - Simon 1 - 0


bottom of page