top of page

Supergroep, 11 september 2018


De drie spelers die vorige week wonnen zegevierden deze week opnieuw en staan daardoor gezamenlijk bovenaan. Lucas zag tegen Bogalech mat in 1 over het hoofd. Lawa had niet al te veel moeite met Aharani. Joost tegen Akil ging gelijk op totdat Akil een grote fout maakte en toen was het meteen uit : de tweede winst voor Joost. Nieuwkomer Thomas ging al vroeg de fout in tegen Nicolo. Jonathan en Simon kwamen uit op een eindspel met elk een toren en vier pionnen. Maar bij Jonathan waren twee van die vier pionnen verbonden vrijpionnen en de promotie viel voor Simon niet tegen te houden. De langste partij was die tussen Abisan en Nora, maar ook deze partij duurde niet veel langer dan een half uur. Met nog flink wat stukken op het bord werd tot remise besloten, voor beide spelers de tweede remise.

Uitslagen 2e ronde :

Bogalech - Lucas 1 - 0

Lawa - Aharani 1 - 0

Nicolo - Thomas 1 - 0

Joost - Akil 1 - 0

Jonathan - Simon 1 - 0

Abisan - Nora 0,5 - 0,5


bottom of page