top of page

SUPERGROEP, 29 mei 2018


Abisan kan niet meer ingehaald worden na de overwinning op zijn broer Akil, van wie hij in februari nog verloor, zijn enige nederlaag in deze zomercompetitie. Omdat Abisan ook de winter- competitie won is hij tevens clubkampioen over het seizoen 2017-18. Gefeliciteerd! De strijd om de tweede plaats wordt nu erg spannend, want Jonathan haalde Akil bijna in met zijn percentage. Jonathan kende geen genade met Bogalech en won met overmacht. Lawa liet wat kansen liggen tegen Nicolò en verloor. Finn kwam al gauw materiaal achter tegen Nora en blijft op twee punten staan. Simon en Lucas speelden een partij die van begin tot eind gelijk opging, met remise als logisch resultaat. Volgende week doen de meeste supergroepers proefexamen; de overigen spelen wel een competitiewedstrijd. Daarna zijn er nog twee speelavonden (12 en 19 juni). Uitslagen 13e ronde: Abisan - Akil 1 - 0 Jonathan - Bogalech 1 - 0 Lucas - Simon 0.5 - 0,5 Finn - Nora 0 - 1 Nicolò - Lawa 1 - 0


bottom of page