top of page

SUPERGROEP, 24 april 2018


Het snelschaakkampioenschap 2018 van onze club is gewonnen door Abisan. Hij won de eerste vier ronden (van de in totaal vijf) en kon daarna al niet meer ingehaald worden. De laatste ronde speelde hij remise tegen zijn broer Akil, die tweede werd met 3 uit 5. Dezelfde score als Nicolò, maar Akil had de onderlinge partij gewonnen. Nicolò werd dus derde. Nora legde beslag op de vierde plaats, Joost op de vijfde en Simon op de zesde. De winnaar van vorig jaar was Tim Warnaar, die nu niet meer in de supergroep speelt. Abisan was toen derde. De "troostfinale" werd verrassend gewonnen door Lawa met 5 uit 5. Jonathan werd hier tweede (in totaal dus achtste) met 3,5 uit 5. Daarna volgden Finn, Bogalech, Lucas en Joris. Voor iedereen was er een versnapering. De bekers voor de nummers 1, 2 en 3 zullen worden uitgereikt op de slotavond in juni.


bottom of page