top of page

SUPERGROEP, 17 april 2018


Bogalech begint iedere week beter te spelen. Ze gaf Akil goed partij, maar ging het eindspel in met twee pionnen minder en dan is het de ervaren Akil wel toevertrouwd dat in winst om te zetten. Het was de langste partij van de avond. Nicolò en Finn waren daarentegen gauw klaar; het was eigenlijk een verlengd herdersmat, met winst voor Nicolò. Simon was duidelijk te sterk voor Lawa en bracht zijn percentage op 50%. Jonathan speelde slordig tegen Joost en kwam na een goed begin steeds meer materiaal achter te staan. Dat betekende een revanche van Joost voor de in januari geleden nederlaag. Abisan en Lucas speelden een goede partij met veel verwikkelingen. In een ingewikkelde stand maakte Lucas een verkeerde keuze, waardoor hij een dame tegen een toren verloor en dat voordeel liet Abisan natuurlijk niet meer glippen.

Uitslagen 11e ronde: Nicolò - Finn 1 - 0 Simon - Lawa 1 - 0 Lucas - Abisan 0 - 1 Joost - Jonathan 1-0 Akil - Bogalech 1 - 0


bottom of page