top of page

11e OEW Meester in de dop toernooi


Maandagmiddag 21 mei 2018 organiseert Jeugdschaakclub Op Eigen Wieken het elfde OEW-MEESTER- IN-DE- DOP-TOERNOOI in ons eigen buurthuis (Buurthuis ‘’Op Eigen Wieken’’, Valkenpad 5 2317 AN Leiden). Het toernooi begint om 13.00 uur (12.45 uur aanwezig) en duurt ongeveer tot 16.00 uur.

Het bijzondere aan dit toernooi is dat het niet alleen bedoeld is voor geoefende schakers, maar ook voor spelers die pas net kunnen schaken! Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, klasgenootjes of buurkinderen die kunnen schaken maar nog niet bij een club spelen zijn van harte uitgenodigd!

Er worden 5 partijen gespeeld in groepjes van 6 ingedeeld op sterkte.

Speeltempo is 15 minuten per persoon.

NIEMAND GAAT MET LEGE HANDEN NAAR HUIS!!

Kosten: 2,50 euro (onder voorbehoud) per persoon (inclusief iets te drinken)Je kunt je opgeven (of voor extra informatie) tot en met zaterdag 19 mei door een mailtje te sturen naar: oewtechnisch@hotmail.com (je krijgt altijd een bevestiging)


bottom of page